Qui som

EL GRUP BAUMA ESTÀ FORMAT PER:

Ivan Boada

Concertina i Derbuka

Intèrpret i presentador als concerts, ha composat algunes peces del grup. Generós i participatiu, col·labora en l’organització d’actes culturals, concerts i festivals. És electricista, cuiner vocacional, gaudeix fent muntanya i quan pot escapar-se, també s’ocupa en l’esquí.

Llúcia Ventura

Acordió Diatònic, veu, clarinet i Guitarra

Interpreta i composa melodies noves i col·labora en els arranjaments, també ensenya algunes de les danses en concert. Li encanta cantar, ballar i tocar. Amant de la natura, afeccionada a l’ornitologia coneix bé un bon grapat d’aus. És mestra de primària i posseïdora d’un dinamisme que contagia arreu.

Estíbaliz Bonastre

Acordió Diatònic, Flauta de bec soprano, Flauta travessera, Tin Whistle i Guitarra espanyola.

Composa algunes de les peces del grup i ensenya les danses als concerts de Bauma. És biòloga i mestra d’ESO a Badalona. Li agrada molt ballar, gaudeix de la natura ja sigui caminant o anant en bici per la muntanya, i és molt divertida explicant acudits (encara que no els entén…). També forma part del grup Terra de Sons.

Gemma Olivé

Violí, Mandolina, Mandola i Banjo Irlandès.

La sonadora dels instruments de corda al grup, també ensenya danses col·lectives i composa músiques per Bauma. Desprèn tranquil·litat que contagia als del seu voltant, li encanta caminar per la muntanya i s’estima especialment els pobles petits i allunyats, on sovint li agradaria quedar-s’hi (però no la deixem…)

Oscar Ruiz

Bodhràn, Tin i Low whistle, Flautes de bec sopranino, soprano i tenor, Flauta travessera, Flauta irlandesa de fusta i Gralla Dolça.

El gran expert del grup en instruments celtes. És enginyer elèctric i inventor, autor d’algunes de les fotos d’aquest web. Compagina música i fotografia, amb la que ha guanyat diversos concursos, també dedica el temps a la criança i al seu hort de Vidreres i és un gran cuiner. També és col·laborador de la Colla Gegantera de Montagut com a graller.

Tatiana Bonastre

Flauta Travessera

És l’especialista en segones veus. També ensenya danses dels nostres concerts. És una ànima viatgera que no desaprofita cap ocasió per col·laborar en projectes per fer d’aquest món un lloc millor per viure. Treballa de dinamitzadora social.

01 Abel 2

Abel Boada (col·laborador)

Donat el seu caràcter curiós, de tant en tant ens acompanya a la guitarra acústica i ens impregna de bona energia i entusiasme. Li agrada descobrir i conèixer música diferent de la que escolten les masses.

Te formació de conservatori, encara que rep les influències del rock, ska, reagge i d’altres “musiquilles” modernes. Forma part del grup folk Afolkalíptica, del grup de rumbes Terratombats i del grup de fussion Carmina Wanted. També dóna classes particulars de música (guitarra i baix).