Quí Sóm

EL GRUP BAUMA ESTÀ FORMAT PER:

      Ivan Boada

Concertina, pandereta i Derbuka.

Intèrpret i presentador als concerts, ha composat algunes peces del grup. Generós i participatiu, col·labora en l’organització d’actes culturals, concerts i festivals. És electricista, cuiner vocacional, gaudeix fent muntanya i quan pot escapar-se, també s’ocupa en l’esquí.

     Llúcia Ventura

Acordió Diatònic, veu i Guitarra.

Interpreta i composa melodies noves i col·labora en els arranjaments, també ensenya algunes de les danses en concert. Li encanta cantar, ballar i tocar. Amant de la natura, afeccionada a l’ornitologia coneix bé un bon grapat d’aus. És mestra de primària i posseïdora d’un dinamisme que contagia arreu.


      Estíbaliz Bonastre

Acordió Diatònic, Flauta de bec soprano, Flauta travessera, Tin Whistle i Guitarra espanyola.

Composa algunes de les peces del grup i ensenya les danses als concerts de Bauma. És biòloga i mestra d’ESO a Badalona. Li agrada molt ballar, gaudeix de la natura ja sigui caminant o anant en bici per la muntanya, i és molt divertida explicant acudits (encara que no els entén…). També forma part del grup Terra de Sons.

 

 

Gemma Olivé

Violí, Mandolina, Mandola i Banjo Irlandès.

La sonadora dels instruments de corda al grup, també ensenya danses col·lectives i composa músiques per Bauma. Desprèn tranquil·litat que contagia als del seu voltant, li encanta caminar per la muntanya i s’estima especialment els pobles petits i allunyats, on sovint li agradaria quedar-s’hi (però no la deixem…)

 

 

Oscar Ruiz

Bodhràn, Pandero cuadrado de Peñaparda, Tin i Low whistle, Flautes de bec sopranino, soprano i tenor, Flauta travessera, Flauta irlandesa de fusta, Sac de gemecs i Gralla Dolça.

El gran expert del grup en instruments celtes. És enginyer elèctric i inventor, autor d’algunes de les fotos d’aquest web. També és col·laborador de la Colla Gegantera de Montagut i de Vidreres com a graller.

Dedica temps a sensibilitzar musicalment a famílies i els seus petits amb el Grup La Marina Sona.

 

 

Tatiana Bonastre

Flauta Travessera.

És l’especialista en segones veus. També ensenya danses dels nostres concerts. És una ànima viatgera que no desaprofita cap ocasió per col·laborar en projectes per fer d’aquest món un lloc millor per viure. Treballa de dinamitzadora social.